Oj, oj, oj..

...oj, oj vad länge sen jag uppdaterade min kära blogg. Hehe, "min kära blogg". Jisses, det låter ju rätt töntigt faktiskt. Lite som när jag var 12 och skrev "Kära dagbok...". Men det kan inte hjälpas. Jag är inte så himla cool och min blogg är mig rätt kär trots att jag inte hinner uppdatera så ofta längre.

Just nu har jag i alla fall en liten stund på mig. Vet dock inte hur lång, för mitt lilla hjärtegryn kan vakna när som helst. Och mitt lilla hjärtegryn är han. Han har fyllt hela mitt hjärta och hela min själ så enormt att jag saknar ord för att beskriva alla känslor. Men jag och min man brukar säga "mega bega" när något är "det mestaste". Hihi, ja, så kom det lite mer av det där töntiga igen då. Men det är okej, jag skäms inte för det. Men detta lilla stycke kan jag sammanfatta så här: Jag är en megabega-lycklig mamma som älskar min lilla skrutt megabega-mycket!!!

Har precis tillfrisknat efter att ha åkt på mjölkstockning. Låg med 39.5 graders feber i två dygn innan det gav med sig. Hoppas att det inte kommer tillbaks för det var rätt så jobbigt. Tack och lov för att jag inte är så himla feber-känslig. Hängde en maskin tvätt när febern började sjunka efter en Alvedon. Då hade jag "bara" 39.3. Min man brukar ligga totalt däckad vid 38 grader. Tänk så olika det kan vara.

Douglas äter inte fullt så ofta längre. Ibland kan det till och med gå upp emot fem timmar mellan matningarna, så jag börjar känna mig lite mer utvilad faktiskt. Kan ha med de allt större glappen mellan matningarna att göra att jag fick mjölkstockning också. Hans mage krånglar fortfarande en hel del trots att jag tycker att den nog blivit bättre. Jag håller nu på och provar med att utesluta allt med mjölk i också för att se om det gör någon skillnad. Kanske att det hjälpt lite grann, men allt är så himla svåranalyserat. Och det är inte enkelt att utesluta allt med mjölk i heller kan jag säga. Får lusläsa varje innehållsförteckning. Men om plutten kan få må lite bättre så är det värt det.

Nej, nu ska jag googla lite och se om jag kan hitta lite tips och idéer inför namnfesten.

Tack igen för kommentarerna. Fortsätt gärna att skicka små hälsningar. Me like!!!

RSS 2.0