Lyrics

It´s a hard thing faking a smile
when I feel
like I´m falling apart inside

-Robyn


Kommentarer
Postat av: Anna

Vännen!!

Tack för att du delar med dig av dig själv!

Sänder här massor med styrka till dig!!

Kramar Anna

2009-05-10 @ 23:34:14
URL: http://novalii.blogg.se/
Postat av: pärla

Hej! Hittade in hit via en annan blogg och har läst och blivit väldigt gripen av din/er historia. När jag läser din blogg får jag intrycket att du har en fantastisk förmåga till glädje och att njuta av tillvaron trots allt som hänt och jag vill tro att allt kommer att gå bra för er denna gång. Jag önskar dig, din man och babyn i magen allt gott! Skulle vilja skriva något klokt och uppmuntrande, men det är svårt att hitta ord efter att ha läst er historia. Många varma kramar, pärla.

2009-05-11 @ 11:20:16
URL: http://www.omattlangtabarn.blogspot.com
Postat av: Signe

Hej!Hittade din blogg för några veckor sen när jag sökte på zellwegers, läste igenom hela bloggen då men tappade bort adressen och har inte hittat åt den förrän nu..Vi har nämligen en liten Theo som föddes i februari i år som har fått diagnosen zellwegers.Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra för er med Liten! Du av någon förtjänar verkligen det!

Jag kommer nog att följa din blogg, nu när jag äntligen hittat åt den igen, men om du vill så får du gärna kontakta mig på familjeliv, mitt namn där är scharlotta.Många kramar

Signe

2009-05-11 @ 21:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0