Examen och klädproblem

Hmm, har haft ont i magen två nätter i sträck nu. Ska ju till Specialistmödravården på måndag igen för ett ultraljud och då ska jag be min läkare att mäta livmodertappen igen. Bara för att kolla så att den fortfarande är opåverkad av alla sammandragningar. Tycker nämligen att de börjar bli rätt intensiva nu. Men det är säkert ingen fara och helt normalt. För ännu är det lite tidigt för Liten att kika ut tycker jag.

Ja, idag är det alltså dags för min bror att ta sin examen. Och jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Är ju inte helt enkelt att klä sig fint med en stor mage. Och att handla en massa nya kläder så här nära har jag inte riktigt råd med. Så det blir nog det jag hade på 30-årsfesten i lördags. Det var fint, men kanske egentligen inte helt rätt så här på en examen. Men jag har ett till alternativ som jag ska prova. Så det är nog bäst att jag sätter fart...

By the way, måste säga att Lindex mamma-tights i 40d inte var mycket att hänga i julgranen. Köpte en stor storlek då jag hatar när tights sitter åt för hårt och det var tur det, kan jag säga. De nådde ändå bara upp på halva magen OCH de var näst intill korta i benen. Och som sagt, jag är typ en 34 i vanliga fall. Tror att strumpbyxorna var 40-42... Jag tycker att mammabrallor antingen ska nå hela vägen över magen eller vara vääääldigt låga. Inte mitt på, inte bra!

Så, då fick jag in lite gnäll idag också. Men nu ska jag sluta gnälla och bara vara glad över att min bror examineras. Wihooo!!! Det innebär ju också att jag får träffa min brordotter idag igen. Wihooo igen!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas du har haft en toppendag med examenfirande och mys med brorsdotter!

Ha det bra. Kram på dig!!

2009-05-20 @ 19:15:01
URL: http://novalii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0